UEFA UDARA PO UŠIMA: Englezima neće biti dobro

Autor: Tanjug

Sport

14.07.2021

09:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bez milosti prema domaćinu finala Evorpskog prvenstva.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
UEFA

Evropska fudbalska unija (UEFA) otvorila je novi disciplinski postupak protiv Engleske nakon nasilja koje se dogodilo na i oko stadiona Vembli tokom finala Evropskog prvenstva odigranog u nedelju, u kojem je Italija slavila posle penala.

UEFA je već kaznila engleski savez sa 30.000 evra zbog neprimerenog ponašanja navijača tokom polufinala protiv Danske, ali sada Englezima preti teža kazna zbog četiri disciplinska prekršaja.

Englezima preti kazna zbog bacanja predmeta na teren, utrčavanja na teren, zviždanja za vreme italijanske himne i korišćenja pirotehnike.

UEFA je najavila kako će otvoriti i odvojenu istragu zbog nasilja koje se dogodilo oko Vemblija pre i nakon meča, prenela je Hina.

Nekoliko stotina engleskih navijača probilo je ogradu ispred stadiona u pokušaju da uđu na meč bez ulaznice, a deo engleskih medija je objavio kako je na tribine ušlo više hiljada navijača bez karata.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading