NIJE MOGAO DA PREĆUTI: Englez ZAPUŠIO usta navijačima posle poraza od Italije!

Autor:

Sport

13.07.2021

18:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oglasio se i izazvao buru na Ostrvu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Markus Rašford i Geret Sautgejt

Jedan od tragičara reprezentacije Engleske Markus Rašford poručio je da ne želi da se izvini naciji nakon promašenog penala u finalu Evropskog prvenstva u kome je "gordi albion" poražen od Italije.

Rašford je bio na meti rasističkih uvreda Ostrvljana, a precrtan je i mural sa njegovim likom.

Osećam se kao da sam sve razočarao. Mogu da slušam kritike na račun svoje igre ceo dan. Moj penal nije bio dovoljno dobar. Trebalo je da uđe, ali nikad se neću izvinjavati zbog onoga što sam i odakle dolazim. Nikad nisam bio ponosniji od trenutka kada sam obukao dres sa tri lava na grudima i video moju porodicu kako m bodri među desetinama hiljda navijača. Ceo život me kritikuju – da li je to zbog boje kože ili, u poslednje vreme, zbog toga kako biram da provodim vreme kada nisam na terenu. Hvala svima na lepim porukama podrške. Vratiću se jači. Vratićemo se jači - napisao je ofanzivac Mančester junajteda na Tviteru.

Podsetimo, Rašford ima 23 godine, a dres sa nacionalnim grbom nosio je u 46 navrata, dok se 12 puta upisao u listu strelaca.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading