ENGLEZ ODBIO DA ŠUTNE PENAL: Murinjo osuo DRVLJE i KAMENJE posle poraza Gordog albiona od Italije!

Autor:

Sport

12.07.2021

17:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Portugalac u svom stilu bez dlake na jeziku.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Žoze Murinjo

Portugalski stručnjak Žoze Murinjo istakao je da je velika odgovornost za poraz Engleske u finalu Evropskog prvenstva na selektoru Geretu Sautgejtu.

Posebni je otkrio kako jedan od engleskih reprezentativaca nije želeo da šutira penal protiv Italije, kao i da je odluka da Saka izvodi jedanaesterac bila pogrešna.

- Previše je za klinca da ima na svojim plećima takvu odgovornost, ali ne znam, moram da pitam Gareta Sautgejta, jer se desilo da igrači koji su trebalo da budu tu, nisu bili tu, a da igrači koji su bili tu jednostavno pobegli od odgovornosti - izjavio je Murinjo za "Talksport", pa dodao:

Ne pitajte me o kom igraču se radi jer vam ime neću reći, ali mi je rečeno da je jedan igrač trebalo da šutira i da je to odbio. Ponekad se te stvari dešavaju. Gde je bio Rahim Sterling? Džon Stouns? Luk Šo? Zašto Džordan Henderson ili Kajl Voker nisu ostali na terenu? Da Saka ima sudbinu nacije na plećima, pa to je previše. Jadni Saka, baš mi ga je žao - podvukao je Žoze Murinjo.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading