Jadni Albanci, pokrijte se ušima: ŠAĆIRI SE OGLASIO NAKON ŽREBA, NJEGOVI ZEMLJACI ISPLJUVALI SRBIJU!

Autor:

Sport

01.12.2017

18:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon žreba reagovao je i fudbaler Švajcarske Đerdan Šaćiri komenatarom da mu se grupa izuzetno sviđa, a nakon toga je krenula lavina Albanaca koji su uputili lavinu neprimerenih komentara na račun naše selekcije i države uopšte.

RepublikaFoto: instagram.com/shaqirixherdan
Šaćirijevi zemljaci pokazali koliko imaju kompleksa

Fudbaleri se utrkuju da prokomentarišu sastave grupa svojih reprezentacija, a to nije propustio ni jedan od glavnih igrača Švajcarske, Đerdan Šaćiri.

Reprezentativac Švajcarske je etnički Albanac, rođen je na Kosovu u Gnjilanu, a trenutno nastupa za engleskog premijerligaša Stouk.

Nakon što je saznao imena protivnika na Svetskom prvenstvu, Šaćiri se oglasio na "Instagramu" uz kratak komentar: "Hmmm, sviđa mi se ovaj žreb. A vama? Spreman sam za sledeće leto i za moje drugo Svetsko prvenstvo!"

Nakon toga su se masovno odazvali njegovi zemljaci, ali iz Albanije, neumesnim komentarima na račun naše zemlje i reprezentacije.

RepublikaFoto: instagram.com/shaqirixherdan

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading