NE PLAŠI SE ENGLEZA I VEMBLIJA: Bonući raspalio maštu Italijana uoči finala Evropskog prvenstva!

Autor:

Sport

09.07.2021

17:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oglasio se igrač "azura" i izneo svoja očekivanja.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Leonardo Bonući

Štoper reprezentacije Italije Leonardo Bonući istakao je pred finale Evropskog prvenstva protiv Engleske da je taj susret važan korak za italijanski fudbal.

Moguća pobeda bila bi važan korak za italijanski fudbal. To bi bilo veliko zadovoljstvo svim Italijanima. Ne želimo izgovore, samo samo koncentrisani na utakmicu i radujemo joj se. Samo razmišljamo o fudbalu i kako da se zabavimo, ne zanima nas ostalo. Nismo zabrinuti što ćemo protiv njih igrati na Vembliju - rekao je 34-godišnji defanzivac, pa dodao:

- Znamo da mogu da nam naprave probleme, moramo da pazimo na njihovu brzinu. Hari Kejn je među najboljim napadačima sveta, ali već smo igrali protiv prvoklasnih napadača. Motivisani smo jer ne želimo da primimo gol. Radujemo se meču iako će većina navijača biti za Englesku. Želimo odličnom igrom da ostvarimo istorijski uspeh.

As Juventusa je otkrio kako će se pripremati za izlazak na megdan "gordom albionu".

Imao sam sreće da tokom karijere već budem u ovakvim situacijama, u Ligi šampiona, na Evropskom prvenstvu i Kupu konfederacija. Miran sam i nadam se da ću tu energiju preneti na saigrače, radujemo se igranju u finalu - naveo je Bonući.

Podsećanja radi, Italija i Engleska će odmeriti snage u nedelju od 21 čas.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading