UPALA IM KAŠIKA U MED: FIFA šalje NOVAC Partizanu i Crvenoj zvezdi, a sve zbog Holendera i Dragovića!

Autor:

Sport

09.07.2021

09:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crvena zvezda i Partizan trljaju ruke, a FIFA puni kasu dva najveća srpska kluba.

RepublikaFoto: Starsport
Detalj sa prethodnog večitog derbija

Zvezda i Partizan su na EURU imali po jednog fudbalera, Aleksandra Dragovića i Filipa Holendera, te im zbog toga sledi novčana naknada od strane FIFA.

Mundo Deportivo je objavio tačne iznose koliko sleduje fudbalerima Barselone, a na taj način se može doći do zaključka koliko će novca pripasti večitim rivalima iz Beograda.

Zvezdi bi, navodno, trebalo da pripadne 3.000 evra za svaki dan koji je Dragović proveo na Evropskom prvenstvu, tačnije 14 dana koliko su trajale pripreme Austrije plus 16 dana turnira i jedan dan za povratak.

RepublikaFoto: Starsport
Aleksandar Dragović

Dragović je proveo 31 dan na EURU, pa će Zvezdi doneti 93.000 evra.

Sa druge strane Partizanov Filip Holender je dosta napunio kasu kluba iz Humske 1, iako nije odigrao nijedan minut u dresu Mađarske. Crno-beli su od svog reprezentativca zaradili više nego Zvezda od Dragovića, jer se Holender već godinu dana nalazi u Partizanu, pa će Parnom valjku pored 3.000 pripasti i dodatnih 2.500 evra.

RepublikaFoto: Starsport
Filip Holender

Filip Holender je sa svojom Mađarskom proveo samo tri dana manje od Dragovića na turniru, iako nije igrao ni minut, Partizan će zaraditi 147.000 evra.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading