TERZIĆ NIŠTA NE OBEĆAVA: Prvi čovek Zvezde Delijama UGASIO NADU!

Autor: Republika

Sport

08.07.2021

19:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Generalni direktor Crvene zvezde ističe da dovođenje Ohija Omoižunfa iz Moldea nije realno da se desi pre zime.

RepublikaFoto: FK Crvena zvezda
Zvezdan Terzić

Terzić je pre prijateljske utakmice crveno-belih sa Šturmom govorio o aktulenostima u klubu, samim tim i pregovorima sa Ohijem, koji ne idu tako brzo kako bi Delije želele:

- To nikad ne možemo da tvrdimo. Veliki deo posla, možda i ceo posao je urađen, ali prelazni rok je živa stvar. Tim je kompletiran, videćemo za Ohija još. Ako ne odigra tu utakmicu za Molde 22. jula u kvalifikacijama za Ligu konferencija, onda ostavljamo prostor da ga dovedemo za treće kolo - istakao je Terzić.

 

Kada su u pitanju odlasci, Terzić je kategoričan:

- Ne želim da pričam o odlascima! Moramo da budemo fokusirani za start u kvalifikacijama. Do sredine avgusta ne želim da razgovaram o odlascima i to sam rekao igračima! Jedino ako dođe neka velika, konkretna ponuda, ali neću o tome unapred da razmišljam - poručio je Terzić.

Juče je odigran prvi meč prvog kola kvalifikacija za Ligu šampiona između Makabija Haife i Kairata, završeno je 1:1, a ko bude bolji u revanšu u Kazahstanu, doći će na megdan Zvezdi u drugom kolu:

- Gledali smo, mislim da je Makabi Haifa za nijansu bolja ekipa, ali Kairatu je počelo prvenstvo još u martu, oni su u top formi i imali su prednost u fizičkoj pripremi u poslednjih pola sata.

Videćemo, biće zanimljivo u revanšu, znamo da je i promenjeno pravilo gola u gostima. Razmišljamo samo o nama, ko god da nam bude rival i ne sumnjam da će Dejan Stanković dobro pripremiti momke za sve nove izazove:

- Žreb je dodelio suviše jakog rivala za ovu fazu takmičenja, ali šta je tu je, Zvezda je spremna, bez imalo straha ulazimo u ovo takmičenje, jači nego ikada ranije. Večeras je lepa prilika da pokažemo dokle smo stigli - uveren je Terzić.

Zvezdino najnovije pojačanje je napadač Dioni iz Anžea, čiji se debi tek očekuje:

- Jako teško je dovesti kvalitetnog igrača ovako rano. Svi čekaju neku bolju ponudu. Mi ne možemo nekim posebnim finansijskim uslovima da privolimo igrača da dođe kod nas. Dioni je od starta bio jedan od favorita, trebalo je i njemu da prelomi u glavi da igra za Zvezdu, na sreću ubedili smo ga i nadamo se da će na to poverenje uzvratiti igrama i golovima - zaključio je Terzić.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading