VEĆ JE STIGAO! ČETVRTA BOMBA U HUMSKOJ? Iliev bacio Grobare u TRANS!

Autor:

Sport

08.07.2021

16:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oglasio se Iliev i raspalio maštu navijača crno-belih.

RepublikaFoto: Starsport
Ivica Iliev

Ivica Iliev, operativac Partizana, najavio je mogućnost dovođenja novog pojačanja, posle potpisa Siniše Saničanina, Rikarda Gomeša i Danila Pantića, koji je zaslužio pohvale za partije na pripremama u crno-belom dresu.

Uvek naglašavam da je prelazni rok živa stvar, sve je moguće. Mnogi transferi se rade tek poslednjih dana prelaznog roka. Pratimo situaciju, ali nama ovde fali jedan kvalitetan igrač, to je Holender, zatim Suma koji zbog problema sa vizom nije mogao da nam se priključi. Mislim da smo dobro popunjeni na svim pozicijama. Svi pokušavamo da zadovoljimo želje našeg trenera u koga imamo puno poverenje - rekao je Iliev, a zatim pohvalio Pantića:

RepublikaFoto: Starsport
Danilo Pantić

Mnogo smo ubrzali igru, povratnik Dača Pantić deluje kao onaj Dača Pantić koga smo svi želeli da vidimo. Ono pravo tek dolazi. Sva pojačanja deluju kvalitetno i daju nam taj plus, verujem uz još više pozitivnih rezultata - podvukao je Iliev.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading