GRIZMAN ŽRTVENO JAGNJE: Posle DEBAKLA na Euru, Francuz na IZLAZNIM VRATIMA!

Autor: Republika

Sport

06.07.2021

11:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Francuski reprezentativac Antoan Grizman bi mogao da napusti Barselonu u narednom periodu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Antoan Grizman

Radi se o finansijskoj politici Barselone,  čiji je budžet osakaćen pandemijom korona virusa. Moraju da se štede zbog novopečenog slobodnog agenta Lea Mesija, što podrazumeva prodaju igrača sa jakim ugovorima.

Katalonski Sport danas piše da je Đoan Laporta shvatio da nema druge: možda će morati da proda Antoana Grizmana. Prihodi od prodaje Žuniora Firpa (15.000.000), Žan Kler Todibo (8.500.000) i Konrada de la Fuentea (3.000.000) nisu ni izbliza dovoljne da napune budžet za novi ugovor za Mesija.

Nije sporno da on hoće da ostane, samo Barselona sada nema novca da mu ponudi nešto konkretno. Nema čak ni da registruje nova pojačanja Serhija Aguera, Memfisa Depaja i Erika Garsiju.

Čak i ako proda Samjuela Umtitija i Miralema Pjanića – malo je. Moraće još. I zato se sve više priča o odlasku Antoana Grizmana, jer bi on zaista mogao da donese ozbiljan novac.

Ako se ne nađe kupac – problem oko Mesija. Pari Sen Žermen i Mančester Siti su svesni da Mesi želi da ostane, ali vrebaju sa strane. Sa Leom, Depajom i Aguerom – Grizman i nije neophodan.

Problem je ipak naći tog kupca. I nije jedini problem. Štaviše, samo se gomilaju. Baš ovih danas javio se i Mateus Fernandes s kojim je Barsa jednostrano raskinula ugovra. On je sada tuži i traži da bude obeštećen. Traži – 15.000.000 evra koliko bi zaradio da je ostao u klubu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading