POLUFINALNI TIKET ZA EURO: Klasik ide u PRODUŽETKE, Englezi GOLEADOM ruše Dance!

Autor:

Sport

06.07.2021

05:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poslastica za kladioničare, slede dva spektakla.

Stadion Vembli, poprište polufinala Evropskog prvenstva

Večeras i sutra na programu su dva polufinalna meča Evropskog prvenstva, a dueli se igraju od 21 čas na kultnom "Vembliju".

U prvom polufinalu, u derbiju, sastaju se Italija i Španija, dok drugi par čine Englezi i Danci.

Sudeći po kvotama kladionica, u okršaju "azura" i "furije" praktično nema favorita. Pobeda obe selekcije "plaća" između 2,55 i 2,65, dok je na nerešen ishod od 3,15 do 3,25. Očekuje se tvrd duel, pa vam mi savetujemo da se kladite na "X". Postoji velika šansa da prvi finalista kontinentalnog prvenstva bude rešen posle produćžetaka, ili pak izvođenjem penala, a stil igre Španaca, koji dosta drže loptu u svom posedu, uz strpljive Italijane, dodatno idu u prilog takvom ishodu.

Sa druge strane, Englezi su veliki favorit protiv Danske, kako zbog dosadašnjih prvenstvenih igara, tako i zbog činjenice da se utakmica igra u Londonu. "Gordi albion" će imati ogromnu podršku navijača, što im je bilo od velike pomoći i protiv Nemaca u osmini finala (2:0), a njihov trijumf "plaća" između 1,75 i 1,85. Skandinavska reprezentacija je pokazala zavidan kvalitet, pa ne bi bilo iznenađenje da postigne makar jedan pogodak na "Vembliju". Stoga, mi vam predlažemo da odigrate kombinaciju "1&3+" na Ostrvljanje, a kvota je oko 3,20.

Polufinalni tiket za EURO

Italija - Španija X (3,20)

Engleska - Danska 1&3+ (3,20)

Ukupna kvota: 10,24

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading