KOPA AMERIKA: Mesi HEROJ Argentine, Kolumbija PENALIMA do polufinala!

Autor:

Sport

04.07.2021

07:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznati svi polufinalisti šampionata Južne Amerike.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Razbio Ekvador - Lionel Mesi

Reprezentacije Argentine i Kolumbije obezbedile su plasman u polufinale Kopa Amerika.

"Gaučosi" su deklasirali Ekvador sa 3:0 (1:0), predvođeni sjajnim Lionelom Mesijem, dok su Kolumbijci eliminisali Urugvaj boljim izvođenjem penala, a tokom 120 minuta igre bilo je 0:0.

As Barselone je još jednom potvrdio klasu, pošto je protiv Ekvadoraca upisao gol, uz dve asistencije. Mesi je najpre u 40. minutu proigrao De Pola koji je postigao vodeći pogodak, a zatim je u 84. asistirao napadaču Intera Lautaru Martinezu koji je duplirao vođstvo Argentine. Konačnih 3:0 postavio je upravo Mesi u sudijskoj nadoknadi.

U drugom susretu odigranom u noći između subote i nedelje viđena je prava rovovska borba "urusa" i Kolumbijaca. Regularni tok meča, kao i produžeci, završeni su bez golova pa se pristupilo izvođenju jedanaesteraca. Dok su za Kolumbiju sva četiri izvođača pogađala, od Urugvajaca su promašili Himenez i Vina, pa su izabranici selektora Ruede sa 4:2 izborili polufinale.

Podsetimo, juče su to isto učinili Brazil i Peru, koji čine prvi polufinalni par prvenstva Južne Amerike, dok će se u drugom sastati Argentina i Kolumbija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading