UŽAS! BRUTALNA POVREDA ŠOKIRALA ITALIJU: Azuri ostali bez GLAVNE uzdanice - pauziraće MESECIMA!

Autor:

Sport

03.07.2021

08:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Užasna vest za Italijane pred završnicu Evropskog prvenstva.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Povređeni Spinacola na nosilima napušta meč protiv Belgije

Levi bek reprezentacije Italije Leonardo Spinacola doživeo je tešku povredu Ahilove tetive koja će ga odvojiti od terena minimum četiri meseca, prenose mediji na "čizmi".

Naime, defanzivac Rome se povredio u 78. minutu četvrtfinalnog okršaja "azura" i Belgije na Evropskom prvenstvu (2:1), a prve procene su da ga čeka duga pauza. Pomenuti četvoromesečni oporavak će biti na snazi ukoliko sve bude teklo po planu, a moguće je da ga na terenu nećemo gledati i u dužem vremenskom roku.

Njega je u finišu susreta sa Belgijancima zamenio Emerson Palmijeri, a očekuje se da on pokrije mesto po levom defanzivnom boku i u polufinalu protiv Španije (utorak, 6. jul).

Podsećanja radi Leonardo Spinacola (27) je od 2019. godine član "vučice", prethodno je nastupao za Juventus koji ga je pozajmljivao brojnim timovima, a u 17 navrata je nosio dres sa nacionalnim grbom. Opšta ocena je da je bio jedan od najboljih italijanskih igrača u dosadašnjem toku kontinentalnog šampionata, pa će njegov izostanak u završnici biti ogroman hendikep za selektora Roberta Manćinija.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading