MA, KAKAV SADIK! Partizan ostao bez MILIONA zbog centarfora!

Autor:

Sport

03.07.2021

08:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ivica Iliev otkrio detalje.

RepublikaFoto: Starsport
Bivši napadač Partizana Umar Sadikk

Fudbaler Eupena Žilijen Ngoj bio je na pragu Partizana, ali je transfer u poslednjem trenutku propao. Kako se sve odigralo objasnio je Ivica Iliev, koji je ocenio da bi crno-beli njegovom prodajom zaradili više nego od Umara Sadika.

Nemojte so na ranu, molim vas. Verujte, to je igrač posle Leonarda, najveći kojeg smo mogli da dovedemo. Neverovatna situacija se desila. Dogovorili smo se sa igračem, kao i sa Eupenom. Kada je trebalo da dođe kod nas, usldio je sastanak fudbalera i njegovog trećeg agenta, kojeg dotad niko nije ni spominjao. On je pred sastanak rekao kako se Ngoj sprema da dođe za vikend i kako ide do Eupena da rešimo njegove stvari. Ne znam šta se desilo u kancelariji njihovog direktora. Došlo je do toga da je agent rekao, najverovatnije posle neke svađe, da će igrač ostati u Eupenu do kraja ugovora. Verovatno je došlo problema oko podele novca. Ostali smo uskraćeni za spektakularnog igrača. Nadmašio bi i onaj Sadikov transfer - otkrio je Iliev.

RepublikaFoto: Starsport
Ngoj bolji od Sadika - Ivica Iliev

Podsetimo, "parni valjak" se trenutno nalazi na pripremema u Sloveniji, gde im se pridružio i povratnik u špicu napada Rikardo Gomeš.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading