PREDSTAVLJEN: Zvezda dovela UNIVERZALCA!

Autor:

Sport

02.07.2021

11:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oglasili se iz Ljutice Bogdana povodom drugog velikog letnjeg pojačanja.

RepublikaFoto: Starsport
Stadion Crvene zvezde

Doskorašnji vezista grčkog AEK-a Nenad Krstičić promovisan je u Ljutice Bogdana kao drugo veliko pojačanje Crvene zvezde u letnjem prelaznom roku.

Trener Crvene zvezde Dejan Stanković poručio je da Krstičić donosi iskustvo i stabilnost crveno-belima, dok je sportski direktor Mitar Mrkela apostrofirao njegovu mogućnost da igra na više pozicija u veznom redu.

- Ne treba trošiti reči o Krstičiću, pre svega kao nekom ko je imao ogromnu želju da se vrati u Crvenu zvezdu sa kojom je uzeo titulu, igrao Ligu šampiona. Sigurno da će puno značiti, kako na terenu, tako i van njega. Veliko poštovanje za Nenada Krstičića, bio je moja želja, baš kao i navijača. Hvala mu što je ponovo tu - rekao je Stanković.

 

- Bio je veoma važan za nas. U prošlom mandatu odmah se prilagodio, kao da je Zvezdino dete. Drago mi je što smo ispunili Stankovićevu želju. Nena može od svakog igrača da izvuče maksimum, ostale čini boljim, kao i da porkije više mesta u vezi - jasan je Mitar Mrkela, a dodao je da doskorašnji as Atinjana uliva "mir i samopouzdanje u veznom redu".

- Imam osećaj kao da nisam odlazio. Odlično sam prihvaćen, sve je kako treba - prve su impresije Nenada Krstičića po povratku u voljeni klub.

- Ja sam ovde da pomognem, ne da odlučujem. Kod Mistera je sve jasno, još iz Italije, najvažnije je da sam 100 odsto spreman - dodao je Krstičić.

Podsećanja radi, pre Krstičića, crveno-beli su angažovali austrijskog reprezentativca Aleksandra Dragovića, bez obeštećenja, pošto mu je istekao ugovor sa Bajerom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading