PARTIZANU POTONULE LAĐE: Crno-belima pokvareni VELIKI PLANOVI, baš pred novu sezonu!

Autor: Republika

Sport

02.07.2021

08:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Klub iz Humske je imao nameru da dovede igrača Rome Ebrimu Darbua.

RepublikaFoto: Starsport
Igrali Partizana

Ivica Iliev je na pripremama u Sloveniji otkrio da se intenzivno pregovaralo sa 20-godišnjim veznjakom Rome.

Sudbina se poigrala na loš način sa crno-belima,jer je Darboa postao standardan prvotimac, što mu je bila i primarna želja.

Imali su u Humskoj plan da fudbalera iz Gambije za početak pozajme, sa mogućnošću otkupa, baš kao što su to svojevremno učinili sa Sadikom, jer je mahom igrao za tim "vučice" u Primaveri.

Crno-beli su stupili u kontakt sa ljudima iz Rome, priča je išla u dobrom smeru, oslanjali su se i na uveravanja jednog od menadžera da je posao izvodljiv, a koji, ispostaviće se kasnije, nije imao situaciju pod kontrolom.

Tinjala je mala nada posle promene trenera u Romi, jer je opšte poznato da Žoze Murinjo retko daje šansu mladim igračima, da više preferira iskusne dokazane fudbalere, pa je postojao dogovor da se "vučica", pošto Specijalni analizira postojeći tim i donese odluke ko mu je potreban, a ko nije, javi u Humsku do 10. juna može li se transfer ostvariti.

Ipak, priča nije imala srećan kraj, jer je Darbou namenjen pripremljen novi ugovor u Rimu, na osnovu procene da se radi o velikom talentu, a pride su za njega stigle i ponude Totenhema i još nekolicine bogatih klubova sa zapada sa kojima Partizan jednostavno nije mogao u trku.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading