Vojvodina opet smenila trenera!

Autor:

Sport

30.11.2017

20:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Upravni odbor FK Vojvodina na večerašnjoj napornoj sednici razrešio Vladimira Buača mesta trenera i na njegovo mesto imenovala dosadašnjeg prvog pomoćnika Zorana Vasiljevića.

RepublikaFoto: fkvojvodina.rs
Buač nova trenerska žrtva u Vojvodini

- Imajući u vidu poslednje rezultate kao i činjenicu da je Buač ponudio ostavku, razrešili smo Buača dužnosti i ujedno mu izrazili zahvalnost što je u jednom od najtežih trenutaka u klubu prihvatio odgovornu dužnost. To veoma cenimo i za njega u Omladinskom pogonu uvek ima mesta. Zoran Vasiljević će voditi ekipu do daljnjeg- kaže Dušan Vlaović, predsednik novosadskog superligaša.

Vlaović je istakao da će pored novog šefa struke brzo biti imenovani sportski direktor i šef skauting službe.

- Razmatrali smo i pitanja vezana za zimski prelazni rok u kome ćemo, koliko to bude moguće, pokušati da pojačamo ekipu na nekim pozicijama. Sve to biće u saradnji sa novim sportskim direktorom i trenerom, koji će uskoro biti imenovani. Takođe, nadamo se da će pitanje deblokade klupskog računa, koje se već duže rešava, uskoro biti završeno što bi omogućilo normalno funkcionisanje kluba- rekao je Vlaović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading