(FOTO) Ovo smo svi želeli da uradimo: POVREDIO SE SUDIJA, PA GA JE NAVIJAČ ZAMENIO!

Sport

30.11.2017

19:45 >> 20:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Koliko puta smo svi mi želeli da siđemo na fudbalski teren i odsudimo jedan meč, pogotovo ako naš omiljeni klub nastupa. E, pa jedan fan iz Belgije dobio je ovu zlatnu šansu i to usled neverovatnog spleta okolnosti.

RepublikaFoto: pixabay.com
Scena za Riplija u Belgiji

Na utakmici belgijskog kupa između Mehelena i Genka povredio se pomoćni sudija, a odmah za njim i njegova zamena, a nakon toga više nije bilo nikoga ko bi preuzeo mahanje zastavicom.

Preko razglasa se moglo čuti kako zvanični spiker poziva da se javi neko iz publike ukoliko ima iskustva sa suđenjem. I našao se pravi čovek na pravom mestu.

Luk Bosmans je smelo sišao sa tribina na teren, prihvatio se neugodnog zadatka i do kraja meča pošteno odsudio utakmicu.

NJegov tim je doživeo poraz na kraju, ali to nije pokvarilo veče ovom fudbalskom navijaču, koji je bio zadovoljan što se našao u ovoj ulozi.

- Ovo je bio drugi najbolji trenutak u mom životu. Gledao sam ovaj klub kroz njegove brojne uspone i padove. Nažalost, danas je poražen, ali bar sam bio sam u mogućnosti da gledam svoju ekipu sa pozicije na terenu - izjavio je Bosmans.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading