SKANDAL U REPREZENTACIJI FRANCUSKE! Otkriveno šta se dešavalo u ekipi: SVI KRIVE JEDNOG ČOVEKA, a smetali im i hoteli!

Autor: Republika

Sport

01.07.2021

09:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbalska reprezentacija Francuske eliminisana je u osmini finala Evropskog prvenstva, a sada se pojavljuju informacije o lošim međuljudskim odnosima

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Kilijan Mbape sa saigračima na treningu

L'Ekip je doneo nove informacije o onome što se dešavalo u francuskom kampu i što je kulminiralo posle eliminacije od Švajcarske. Porodice igrača su se posvađale između sebe, a čuvena Veronika Rabio, majka fudbalera Juventusa Adrijana je napala oca Mbapea, ali i Pogbinu rodbinu koja je žestoko odgovorila.

Ali, to je izgleda samo vrh ledenog brega. Prvo je pre nekoliko nedelja izbio sukob između Mbapea i Žirua kada se napadač Čelsija žalio da ne dobija lopte, iako je na pomenutom meču protiv Bugara dao dva gola. Mbape je želeo da sazove konferenciju za novinare i odgovori kolegi, ali su ga nekako sprečili.

Većina tima je na Žiruovoj strani jer im je dosta Mbapeovog nadmenog ponašanja, osionosti i prigovaranja saigračima na svakoj utakmici.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Mbapea saigrači uzeli na zub

Mandanda, Ljoris, Sisoko i ostali stariji igrači smatraju da je Mbape razmažen. Francuzi su imali problem jer nisu igrali u domovini, putovali su između Minhena, Budimpešte i Bukurešta. U Mađarskoj nisu bili zadovoljni smeštajem u Meriot hotelu, a smetalo im je što porodice nisu bile uz njih, i nisu ih viđali. 

Pogba je tražio da se iz Mariota presele negde dalje od grada, u veći prostor, u Meriotu nije moguće otvoriti ni prozore, što je dodatno iznerviralo fudbalere.

Kada se povredio Dembele to je dodatno potreslo tim, jer je i pored svojih nevolja u Barseloni on omiljen u ekipi. 

Posle meča je Varan probao da okupi ekipu, da ih ohrabri nakon ispadanja, a Dešamp je poštedeo ekipu besa, i pred medijima nije želeo da ih kritikuje, ali i odbacio priče da će se povući nakon debakla na šampionatu. 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading