ODLAZI IZ AJNTRAHTA: Crveno-beli se pojačali za Ligu šampiona, VELIKI AS na vratima!

Autor: Republika

Sport

29.06.2021

16:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Napadač Ajntrahta Andre Silva dogovorio je prelazak u Lajpcig, piše "Bild".

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Andre Silva i Filip Kostić u dresu Ajntrahta

Klubu iz Frankfurta će biti plaćeno 23.000.000 evra obeštećenja, jer odlazi pre isteka ugovora.

Prema pisanju Bilda, AJntraht bi mogao dobiti još dodatnih 12.000.000 evra na ime bonusa. Portugalski reprezentativac će u novom klubu zarađivati 4.000.000 evra po sezoni.

Crveno-beli "Bikovi" su ostali i bez trenera Julijana Nagelsmana, koji se preselio na klupu Bajerna, pa će ekipu umesto talentovanog Nemca predvoditi američki stručnjak Džesi Marš, koji se dokazao na klupi Salcburga.

Andre Silva je u Ajntraht stigao najpre na pozajmicu iz Milana, ali je posle 16 postignutih golova na 36 nastupa njegov ugovor otkupljen. Blesnuo je minule sezone na Komercbank areni i sa 28 golova bio drugi strelac Bundeslige iza neprikosnovenog Roberta Levandovskog (41 pogodak).

Spekulisalo se da bi karijeru mogao da nastavi i u madridskom Realu, pa u Mančester Sitiju, ali će po svemu sudeći ostati u Nemačkoj. Sa Lajpcigom će imati priliku da nastupa i u Ligi šampiona.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading