(VIDEO) PROKLJUČAO PORTO ALEGRE: Pogledajte navijačko ludilo kakvo odavno nije viđeno

Autor:

Sport

30.11.2017

15:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gremio je novi šampion Južne Amerike, a to su navijači kluba iz prestonice države Rio Grande do Sul znali da proslave.

RepublikaFoto: youtube/Grêmio TV Notícias
Navijači su znali da proslave uspeh svog kluba

Slike koje nam dolaze sa glavnih ulica i trgova Porto Alegrea govore više od svake reči o tome koliko je trijumf značio fanovima sada već trostrukog osvajača Kopa Libertadores.

Na desetine hiljada ljudi, neki izveštaji kažu da ih je bilo i svih 100.000, izašlo je posle meča na ulice koje su u ekspresnom roku postale zakrčene usled nepregledne navijačke kolone.

Formirana je prava pravcata užarena navijačka magma, slavilo se, pevalo, trubilo, urlikalo, klicalo se Gremiju i junacima koji su pokorili Buenos Ajres protiv Lanusa.

Reka ljudi defilovala je slaveći u transu veliki uspeh igrača Gremija u dvomeču sa argentinskim klubom, bilo je, naravno, neizbežne pirotehnike, vatrometa, baklji, gruvalo je na sve strane toliko da bi neupućeni odmah pomislili da je u pitanju karneval nalik onom u Riju...

Za navijače Gremija ovaj, treći pehar južnoameričke Lige šampiona, ima posebnu težinu, jer su sada prestigli "ljutog" gradskog rivala Internasionala po broju trofeja u tom takmičenju.

Kad smo već kod Internasionala, priznajemo ne bismo baš bili u koži njihovih navijača u noći velikog slavlja pristalica najvećeg rivala.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading