TIKET ZA EURO: Igrajte FIKSEVE, Italijani i Danci lako idu do četvrtfinala!

Autor:

Sport

26.06.2021

05:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U subotu kreće nokaut faza Evropskog prvenstva u fudbalu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Italijani idu do četvrtfinala

Na programu su dueli Vels Danska i Italija Austrija, a mi smo za vas odabrali najbolje tipove za prva dva meča osmine finala.

U duelu Velsa i Danske očekujemo pobedu Danske i tipujemo na čistu 2. Danci su posle zastrašujućeg kolabiranja Kristijana Eriksena izgubili nezasluženo i od Finske i od Belgije, ali su potom u ključnom duelu deklasirali Rusiju sa 4:1 i prošli dalje. Vels je sa druge strane bez većih problema osvojio drugo mesto u svojoj grupi, ali u ovom meču smatramo da je kvalitet na strani Danaca, i tipujemo na njihov trijumf, a kvota na pobedu Kjera i ekipe je u rasponu od 1.80-1.95.

U drugom meču između Italije i Austrije tipujemo na trijumf Azura. Ekipa Roberta Manćinija je pokazala najviše na ovom prvenstvu i u grupi je lako osvojila maksimalnih devet bodova. Austrija je do druge faze došla pobedama na Severnom Makedonijom i Ukrajinom. Italija će biti ogroman favorit na Vembliju, stoga vam savetujemo da odigrate čistog 1, a kvota za to je u rasponu od 1.45-1.60.

TIKET ZA EURO

Vels - Danska 2 1.90

Italija - Austrija 1 1.55

Ukupna kvota: 2.945

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading