ŠOK VEST: Na stadionu Čukaričkog IGRAĆE se LIGA ŠAMPIONA!

Autor:

Sport

25.06.2021

17:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zanimljive vesti stižu iz UEFA.

RepublikaFoto: Starsport
Stadion Čukaričkog

Stadion Čukaričkog na Banovom Brdu biće domaćin revanš utakmice kvalifikacija za Ligu šampiona između Šahtjora iz Soligorska i Ludogoreca.

Zbog političkih dešavanja Šahtjor je u nemogućnosti da organizuje utakmicu u Belorusiji, pa je odlučeno da revanš bude odigran na stadionu srpskog Superligaša.

Kontaktirali su čelnike Čukaričkog sa kojim su sklopili dogovor da utakmicu odigraju na terenu "brđana". To je za njih, kako na logističkom, tako i na finansijskom planu bila najpovoljnija opcija, naveo je direktor kluba Aleksandr Marčenko.

Ludogorec jeste razmotrio mogućnost da doputuje u Belorusiju, no, Evropska agencija za bezbednost vazduhoplovstva odbila je zahtev da se napravi ustupak.

Propozicije Evropske kuće fudbala su takve da se mečevi na neutralnim terenima igraju bez prisustva publike, a prema aktuelnom stanju stvari, Šahtjoru, ukoliko se plasiraju u narednu fazu, preti isti slučaj i ne bi iznenadilo ukoliko Čukarički ponovo ugosti predstavnike kluba iz Soligorska

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading