DABOGDA TI DECA UMRLA: BOLESNICI! Uoči meča sa Hrvatima, ONI mu šalju GNUSNE poruke

Autor:

Sport

25.06.2021

08:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Skandal potresa Evropsko prvenstvo.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Alvaro Morata na prethodnom meču sa Hrvatskom

Španski napadač Alvaro Morata nalazi se na meti navijača, usled slabijih izdanja na Evropskom prvenstvu.

Centarfor reprezentacije Španije je u grupnoj fazi postigao jedan gol, ali je promašio "mali milion" šansi, između ostalog i penal, pa mu navijači to i te kako zameraju.

"Crvenu furiju" u osmini finala očekuje duel sa Hrvatskom, u ponedeljak od 18 časova, a uoči tog meča se golgeter madridskog Atletika otovrio. 

- Nisam mogao da spavam posle Poljske (drugi meč prim. aut) devet sati. Dobio sam toliko pretnji, psovski ka mojoj porodici, poruka kako se nadaju da će mi deca umreti... Sada sam dobro, a bio sam slomljen. Nekoliko dana sam bio izolovan od svega i to mi je pomoglo - izjavio je Morata za radio "Kope".

U javnosti ga nazivaju "mister promašaj".

Možda nisam napravio posao kako bi trebalo, shvatam kritike jer ne dajem golove, ali neka se ljudi stave u moju poziciju. Ne znaju kakve pretnje dobijam, za decu... Kada se dogodi tragedija ima da kaže 'Bilo je dobro dete'. Svaki put kada uđem u sobu odlažem telefon.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Alvaro Morata

Potom se osvrnuo na promašen penal protiv Slovačke, malo "pecnuvši" i saigrače.

Ponosan sam. Niko nije hteo da šutira, pa sam ja uzeo loptu. Video sam da nikome ne pada na pamet. Golman je odbranio, i šta sad? Nije se srušio svet - dodao je Morata.

Na kraju je istakao da veruje da njegova reprezentacija može da se popne na krov Evrope.

Ne znam zašto smo mi lošiji od Francuske, Portugala ili Nemačke? Možemo do kraja i ako se to desi, odmah potpisujem da ne postignem nijedan gol i uopšte ne zaigram. Nisam ovde da glumim zvezdu, već da postanem prvak Evrope - zaključio je Španac.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading