ZVEZDINE LEGENDE IMAJU PODELJENO MIŠLJENJE: Piksi i Pančev u KLINČU!

Autor:

Sport

25.06.2021

04:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U sredu uveče saznali smo imena svih 16 reprezentacija koje nastavljaju put na Evropskom prvenstvu, a može se slobodno reći da nas očekuje paklena osmina finala.

RepublikaFoto: FSS
Dragan Stojković

Zanimljivo je da će Italija, ukoliko izbaci Austriju, igrati protiv boljeg iz meča Belgije i Portugala u četvrtfinalu, a potom taj par u polufinalu očekuje boljeg iz duela, očekivano, Francuske i, s druge strane, Španije ili Hrvatske. Na drugoj strani nešto slabiji parovi, realno je da u polufinalu gledamo Holandiju i pobednika meča Engleske i Nemačke.

Uvek je teško prognozirati, posebno kada su ovakvi parovi u pitanju, a to su za Srpski telegraf uradili selektor reprezentacije Srbije Dragan Stojković i legendarni makedonski napadač Darko Pančev.

- Za sada su najveći utisak ostavili Belgija i Italija. Imaju fenomenalne timove, s odličnim pojedincima. Pre svega, dva ozbiljna rivala s istom takvom igrom - rekao je Piksi za naš list.

S druge strane, drugačije mišljenje ima bivši saigrač stratega "orlova" koji prednost daje aktuelnom šampionu sveta.

- Svakako bih izdvojio prvaka sveta Francusku jer ima najkompaktniji sastav i vidim ih sa trofejem ako ne bude iznenađenja - smatra strelac gola za Zvezdinu titulu prvaka Evrope 1991.

RepublikaFoto: FK Crvena zvezda

Zanimljivo da se Stojković i Pančev nisu usaglasili ni oko kvaliteta fudbala na kontinentalnom takmičenju.

- Teško je davati prognoze, sve je moguće u fudbalu, ali videli smo da je Nemačka jedva prošla. U ovoj fazi nisam očekivao da gledam Nemačku i Englesku, ali igra se dobar fudbal, nema šta - tvrdi selektor, ali legendarna Kobra gleda na ovu situaciju drugačije:

- Nema kvaliteta, može na prste da se izbroje tri-četiri dobre utakmice, nije me oduševilo prvenstvo do sada, videćemo sada nokaut-fazu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading