KAKVA BI TO BOMBA BILA: Umalo iz Fiorentine u MANČESTER za MASNE PARE - isplivali detalji!

Autor: Republika

Sport

21.06.2021

17:48 >> 17:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Doskorašnji funkcioner Fiorentine Pantaleo Korvino decenijama važi za izuzetnog lovca na talente. Njuh ga nije izdao i po pitanju Dušana Vlahovića.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Dušan Vlahović i Nikola Milenković

Korvino je ponosan na partije Srba, Vlahovića i Nikole Milekovića u dresu "viole":

- Njih dvojicu smatram kao dve velike potvrde mog dobrog rada - počeo je priču Korvino.

Otkrio je Italijan i da je Mančester Junajted spremao velike pare za Blekija:

- U januaru, tokom moje poslednje sezone u klubu, Dela Vale i ja smo odbili 40.000.000 evra i bonuse za Milenkovića od Mančester Junajteda. I nisam imao strah da smo pogrešili.

Što se Vlahovića tiče, ni on nije bio sto odsto siguran:

- Uplašio sam ljude u kubu kada sam 2017. doveo dečaka 2000. godište iz zemlje van EU koji nije imao pravo ni da igra za prvi tim u tom trenutku. Platili smo Partizanu unapred 1.500.000 evra kako bismo ih odmah nagovorili da pristanu i da sklopimo dodgovor pre ostalih klubova koji su bili zainteresovani. Priznajem, i ja sam bio uplašen posle potpisivanja. A onda me je smirio Dušanov otac koji je prišao i rekao: ’Direktore, budite sigurni da ste doveli novog Batistutu u Firencu’. Odgovorio sam mu: ’Mislio sam da smo doveli novog Luku Tonija’. Sedeli smo u hotelskoj sobi i smejali se, sećam se kao juče da je bilo... - odgovorio je Korvino.

Da li je Vlahović već sada spreman već za top klub?

Kada Dušan nije igrao konstantno u Fiorentini, pozvao me je novinar da me pita šta mislim. Rekao sam mu da bi Vlahović trebalo da bude starter. Kvalitet ne poznaje godine. Sada može da igra startnog centarfora u Juventusu, Liverpulu, Totenhemu. Spreman je za Juventus i bio bi idealan partner Dibali u napadu. Od Alegrijevih ideja bi zavisilo ko bi bio najistureniji. Sa Dibalom vam je u napadu potreban centarfor koji traži dubinu. Igrač Dušanovih karakteristika - rekao je Korvino o momku koji je upravo na pragu potpisa sa Juventusom.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading