TIKET ZA EURO: Miroljubivi REMI Čeha i Engleza, na Hempden parku sve će prštati u DRUGOM poluvremenu!

Autor:

Sport

22.06.2021

05:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U utorak su na programu samo dva meča poslednjeg kola grupne faze Evropskog prvenstva, a mi smo za vas spremili tipove za obe utakmice grupe D.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Rahim Sterling slavi gol protiv Hrvata

Od 21 čas na Vembliju igraju Češka i Engleska dok u isto vreme na kultnom Hempden parku u Glazgovu igraju Hrvatska i Škotska.

Situacija u ovoj grupi je takva da su nadomak nokaut faze Česi i Englezi, dok svoju šansu u međusobnom duelu traže naši susedi i naši dželati iz Škotske.

U meču koji se igra na Vembliju tipujemo na X. Češka i Engleska imaju po četiri osvojena boda, s tim što Česi imaju bolju gol razliku. Prvo mesto u ovoj grupi za rivala u osmini finala donosi drugoplasiranog iz grupe gde su Francuska, Nemačka, Portugal i Mađarska, pa se može reći da je bolje biti na drugom mestu. Tako misle i Englezi, koji bi sa bodom osvojili drugo mesto i samim tim bi dobili dosta lakšeg rivala u nokaut fazi. Kvota na nerešen ishod je u rasponu od 3.4 do 3.8.

Sa druge strane sastaju se Hrvatska i Škotska. Situacija je takva da za obe ekipe igra samo pobeda, a svaki drugi ishod znači i eliminaciju za Evropskog prvenstva. Zbog toga očekujemo da će prvih 45 minuta doneti nešto oprezniju igru oba tima, a da će pravi fudbal da se igra u drugoom poluvrenu. Naš tip na ovom meču je da će više golova pasti u drugom poluvremenu (VG2), a kvota se kreće u rasponu od 2.05 do 2.25.

TIKET ZA UTORAK 22. JUN

Češka Engleska X (3.5)

Hrvatska Škotska Više golova drugo poluvreme (2.10)

UKUPNA KVOTA: 7.35

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading