ŠPANSKA TRAGEDIJA: Furija na ivici ELIMINACIJE, ne pomaže ni PENAL - Poljska SLAVI Levandovskog!

Autor:

Sport

19.06.2021

20:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novo iznenađenje na kontinentalnom prvenstvu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Reprezentativac Španije Alvaro Morata na meču protiv Poljske

Fudbaleri Španije remizirali su u Sevilji sa Poljskom u 2. kolu grupe E Evropskog prvenstva rezultatom 1:1 (1:0). 

"Furija" nije uspela da trijumfuje ni u drugom meču na kontinentalnom prvenstvu, a u poslednju rundu protiv Slovačke ulazi sa imperativom pobede, kako bi izbegla eliminaciju već u grupnoj fazi. Poljaci će svoju priliku potražiti protiv Šveđana... 

Tokom prvog poluvremena Španci su imali inicijativu koju su krunisali preko Alvara Morate u 25. minutu. Napadača Juventusa je, na ivici ofsajda, pronašao Žerar Moreno, a on se odlično snašao ispred gola Ščešnog - 1:0.

Velika uzbuđenja viđena su u finišu prvog dela susreta. Najpre su Poljaci propustili ogromnu priliku. Sviderski je udarcem sa ivice kaznenog prostora pogodio stativu, a odbitak nije realizovao Levandovski. Potom je pokušala i "furija" da duplira vođstvo, ali Moreno nije imao sreće...

U 54. minutu, Poljska je stigla do izjednačenja. Robert Levandovski se "pojavio" na Evropskom šampionatu, sjajno je skočio na ubacivanje Južvijaka i glavom je zatresao mrežu Španaca - 1:1.

Mogla je favorizovana Španija da ponovo povede samo četiri minuta kasnije, ali nije uspela da realizuje penal. Moreno je pogodio stativu, lopta se odbila do Morate, ali je on katastrofalno šutirao.

Do kraja utakmice viđena je velika ofanziva selekcije sa Pirineja, imali su nekoliko solidnih prilika, ali nisu uspeli da promene rezultat.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading