TIKET ZA EURO: Prelaz na Italijane, Turci ISPADAJU!

Autor:

Sport

20.06.2021

05:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo su naši predlozi.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Reprezentativci Italije Insinje i Imobile

Danas su na programu mečevi 3. kola grupe A Evropskog prvenstva, a sastaju se Italija i Vels, odnosno Švajcarska i Turska.

"Azuri" će pokušati na "Olimpiku" da upišu i treći grupni trijumf, nakon dve pobede od po 3:0 Velšani su na pragu druge faze sa četiri boda, a igre Ostrvljana na startu turnira dokazuju da mogu da budu tvrd orah za izabranike selektora Roberta Manćinija. Stoga, naš predlog je da odigrate prelaz "X-1", a kvota je 4,00.

Nešto više neizvesnosti biće u Bakuu, gde će Turci probati da poprave utisak. Oni na prva dva susreta nisu osvojili ni bod, štaviše nisu zatresli ni mrežu rivala. Ipak, partije Švajcaraca svakako ulivaju mnogo više poverenja, oni su po kvotama izraziti favoriti jer je na njihov trijumf tek između 1,70 i 1,80. Kako bi bilo sigurnije, predlažemo vam da odigrate kombinaciju "1X&GG" (2,00).

Tiket za 20.06

Italija - Vels X-1 4,00

Švajcarska - Turska 1X&GG (2,00)

Ukupna kvota: 8,00

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading