SEKSI HRVATICA NUDI POMOĆ NAJGOREM TIMU U ISTORIJI FUDBALA: Vodim vas do Lige šampiona

Autor:

Sport

29.11.2017

16:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hrvatska manekenka Nina Morić ponudila je pomoć ekipi Beneventa koja je najgori tim u istoriji fudbala.

RepublikaFoto: .instagram.com/nina__moric
Nina Morić obožava fudbal

Benevento je ove sezone debitovao u Seriji A, a trenutno je na poslednjem mestu na tabeli sa 14 poraza iz 14 utakmica.

Atraktivna Hrvatica koja živi u Italiji obećava Beneventu Ligu šampiona. Ona je poslala otvoreno pismo predsedniku Beneventa Oresteu Vigoritu.

- Dragi predsedniče Vigorito, Benevento je tim koji je sezonu počeo kao ljubimac svih nas koji pratimo fudbal, ali tanka je linija između ljubavi i podsmeha. Posle vaših 14 poraza na 14 utakmica sve se zaboravilo. Složićete se, sa pravom. Niko nije očekivao sezonu u stilu Lestera, ali ni da će biti ovako loše, da gore ne može da bude - napisala je Nina Morić.

 

- Predlažem da se zatim obratimo za pomoć Pari Sen Žermenu i da iz tog kluba dovedemo mlađe momke. Imam dobre konekcije sa šeikom, mislim da mi ne bi mogao reći - ne. Moja nagrada bi bila da se Benevento spasi ispadanja, a uz pametna ulaganja, ni Liga šampiona ne bi bila daleko. Hajde da probamo - od ovoga gore ne može - napisala je Morić.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading