TIKET ZA EURO: Francuzi i Španci apsolutni favoriti, TROZNAK u Minhenu

Autor:

Sport

19.06.2021

07:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kladioničari, obratite pažnju! U nastavku slede naši predlozi za subotu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Reprezentativci Francuske

Utakmicama u subotu se okončava drugo kolo grupne faze Evropskog prvenstva, a na programu je jedan meč grupe E, kao i dva duela u grupi F.

Prvi meč dana igra se u Budimpešti, gde se od 15 časova sastaju Mađarska i Francuska. Apsolutni favorit je aktuelni šampion planete koji je u prvom kolu savladao "pancere", pa je kvota na Francuze između 1,25 i 1,35 u svetskim kladionicama. Sa druge strane, pobeda Mađara se plaća u rasponu od 9,50, pa sve do 13 puta, dok nerešen ishod vredi od 4,90 do 5,75. Naš predlog za ovaj meč je pobeda "galskih petlova" uz najmanje tri gola na meču, a da pritom vode već na poluvremenu, za šta je kvota 2,65.

Potom se od 18 sati u Minhenu igra derbi kola. Sastaju se Portugal i Nemačka, a za očekivati je da "prštvi na sve strane". Blagi favoriti su Nemci na koje je kvota 2,50, dok biste uplatom na trijumf Ronalda i družine ulog uvećali za između 2,90 i 3 puta. Najveća kvota je na remi, a ona iznosi 3,25. Ipak, mi vam ovde ne bismo predlagali neki od fikseva, pošto je ovaj meč "klasičan troznak", već bismo odigrali GG3+ sa kvotom 2,30.

Na kraju, kolo od 21 čas u Sevilji zatvaraju Španija i Poljska. "Crvena furija" je veliki favorit, pogotovo posle remija sa Švedskom u prvom kolu, a sa druge strane ni Poljaci nisu u zavidnom položaju nakon poraza od Slovačke. Kvota na Špance se kreće između 1,35 i 1,45, X je od 4,50 do 5, a trijumf Levandovskog i saigrača je od 7,70 do 9. Mi verujemo u Špance, ali ne očekujemo previše otvoren meč, pa je naš predlog trijumf "crvene furije" uz dva do tri gola.

Tiket za subotu, 19. jun:

Mađarska - Francuska   2-2&3+  (2,65)

Portugal - Nemačka   GG3+  (2,30)

Španija - Poljska   1&2-3  (2,45)

Ukupna kvota - 14,93

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading