HRVATIMA UŠAO STRAH U KOSTI: Lideri ekipe TUGALJIVO POGNULI GLAVE, već spominju ODLAZAK KUĆI!

Autor: Republika

Sport

18.06.2021

19:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lideri Hrvatske Ivan Perišić i Luka Modrić nisu zadovoljni izdanjem protiv Češke.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Luka Modrić

Finalisti Mundijala su remizirali 1:1 sa Češkom u utakmici grupe D i doveli sebe u situaciju da moraju da savladaju Škotsku u poslednjoj utakmici kako bi ušli u krug najboljih trećeplasiranih ekipa za prolazak dalje.

Spasonosni strelac Ivan Perišić nije zadovoljan izdanjem čitave ekipe:

- Iskreno, stvarno je bilo loše. Moramo puno bolje. Od Livakovića do zadnjeg igrača, svi moramo dati više. Svi moramo dati više i moramo da pobedimo. Slabo smo ušli, dobili gol iz prekida. Posli smo nešto odigrali, nije to to - rekao je perišić i nastavio

- Moramo puno bolje, inače ćemo ići kući nakon grupne faze. Imamo još jednu šansu, moramo biti bolji. Biće teško, Škoti još večeras igraju, a nismo ih nikada pobedili. Imamo četiri dana za odmor i pričanje, za nekakvu promenu - rekao je Perišić.

Kapiten Luka Modrić navodi loš start meča koji je uticao na čitav meč:

- Definitivno ostaje gorak ukus nakon utakmice. Nadali smo se pobedi, nismo došli do nje. Ušli smo jako loše u utakmicu i neorganizovano. Kasnije smo se konsolidovali, bili bolji, opasniji, možda i mogli zabiti... Nismo uspeli, moramo se okrenuti Škotskoj, treba nam pobeda za drugi krug.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading