Hrvatska nije ostala bez selektora usred Eura

Autor:

Sport

18.06.2021

18:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na portalu Republika objavljen je tekst koji je čitaoce mogao da navede da pomisle da je selektor fudbalske reprezentacije Hrvatske Zlatko Dalić usred Eura dogovorio prelazak u Fenerbahče, što nije istina.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Zlatko Dalić

U originalnom tekstu koji je objavljen na našem portalu pisalo je da se u toku meča sa Češkom (1Č1) pojavila informacija da će Dalić posle završetka Eura napustiti klupu Hrvatske i potpisati ugovor sa Fenebahčeom.

Ovu informaciju objavili su turski mediji, ali se ispostavilo da ona nije istinita. Sam Dalić je rekao da o odlasku u Fenerbahče ne zna ništa, a saradnik portala Sportske novosti iz Istanbula Vedat Vatansever je objasnio da je stupio u kontakt sa čelnicima turskog velikana.

- Razgovarao sam s pojedinima iz uprave Fenerbahčea, koji kažu da je Dalić odbio Fener i rekao kako je mogao otići za bolje uslove u Kinu da je hteo.

Ovaj tekst nastao je kao posledica analize portala Raskrinkavanje.ba, koje je naš originalni tekst ocenilo kao prenošenje lažne vesti.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading