SKIDA HANDANOVIĆA: Piksi TRLJA ruke, Srbin je NAJBOLJI golman u Italiji!

Autor:

Sport

18.06.2021

13:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oglasio se nakon što je dospeo u žižu javnosti.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Slavlje Handanovića sa saigračima iz Intera

Filip Stanković, sin trenera Crvene zvezde Dejana Stankovića, proglašen je za najboljeg golmana Primavere, a on poručuje da mu mnogo znači saradnja sa Samirom Handanovićem, od koga "skida fore".

Trenira se mnogo, između ostalog I penali se vežbaju što se kasnije vidi na utakmicama - počeo je Dekijev naslednik, pa dodao:

- Uvek me je savetovao da “pričam” i predstavljam se na terenu i da uvek grupa odnosno tim budi na prvom mestu.Kad smo bili mali, bila je priča da brat i ja “podelimo” uloge, da ja budem vezni igrač, a on golman. Onda smo u jednom trenutku promenili uloge, on je postao napadač, a ja golman - odgovorio je Filip na pitanje na koji način ga otac savetuje.

Mnogo, mnogo lep osećaj zbog osvojenog Skudeta. Veoma sam srećan zbog uspeha koji su zaslužili svi: navijači Intera, igrači, čitav klub - otkrio je Filip Stanković koliko mu znači titula "neroazura".

Činjenica da mladi čuvar mreže oduševljava na Apeninima sigurno da raduje selektora Srbije Dragana Stojkovića Piksija koji ne mora da brine za budućnost, bar među stativama "orlova".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading