PARTIZAN ZABIO SAVU NOŽ U LEĐA: Uprava Humske poručila Miloševiću - OD TOGA NEMA NIŠTA!

Autor: Republika

Sport

17.06.2021

19:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Funkcioner Partizana Ivica Iliev demantovao je navode da Sejduba Suma odlazi iz Partizana.

RepublikaFoto: Starsport
Savo Milošević

Pojavila se glasina da novi trener Olimpije hoće da dovede Sumu i Makija Banjaka koji su odavno na izlaznim vratima Partizana.

Iliev je kratko i jasno negirao te infortmacije:

- Volim Savu mnogo, ali odmah da poručim i njemu i našim navijačima: od toga nema ništa - jasan je Iliev, koji je u daljem razgovoru za "Novosti" prokomentarisao dosadašnji prelazni rok:

- Prvi nam je stigao Saničanin. Zatim smo produžili ugovor sa Jovićem, a pre dva dana smo posle šest godina dobili ponovo kao svog igrača Pantića. Jovića više i ne gledamo kao perspektivnog klinca, ili bonus igrača. On je jedan od lidera tima, a nedavni nastupi za A selekciju su samo dokaz koliko se ceni njegov talenat. Produžetak ugovora sa njim je najbolji fudbalsko-ekonomski potez za Partizan na duže staze. Pantić je sazreo i kao ličnost i kao igrač, u najboljim je godinama, zato od njega očekujemo najbolje na terenu. Ukoliko dovedemo još dvojicu napadača koje već dugo pratimo, ubeđen sam da ćemo imati ubrzo kompletan tim - kaže Iliev.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading