(VIDEO) RAMOS U SUZAMA NAPUSTIO REAL: Najteži trenutak u mom životu, ali vratiću se!

Autor: Republika

Sport

17.06.2021

12:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sada već bivši kapiten Reala Serhio Ramos se posle 16 godina oprostio od Madrida.

RepublikaFoto: printscreen/youtube
Serhio Ramos se oprostio od Reala

Svečanom ceremonijom na stadionu "Santjago Bernabeu", kako to i dolikuje igraču sa takvim udelom u Realu tokom prethodnih 16 godina, Serhio Ramos stavio je tačku na fenomenalnu priču u Madrdu.

U prisustvu čelnika kluba i članova porodice dosadašnji kapiten šampiona Španije oprostio se od giganta čiji je dres nosio od 2005. godine i prelaska iz matične Sevilje.

Kroz suze, pored 22 trofeja osvojena u belom dresu, iskusni defanzivac kratko se osvrnuo na odlazak iz sredine u kojoj je odigrao 671 susret i postigao 101 pogodak.

- Došao je jedan od najtežih trenutaka u mom životu. Vreme je da se oprostim od Real Madrida. Došao sam iz očeve ruke - bilo je sve što je stigao da kaže Ramos pre nego što je zaplakao.

Potom je smogao snage da nastavi govor.

- Neminovno je uzbuditi se. Zahvaljujući Real Madridu, uvek ću vas nositi u svom srcu. Zatvara se divna, jedinstvena faza u mom životu, dok se faza nade i budućnosti otvara. Zaista želim da pokažem da mogu još da uradim na terenu. Srdačno vam hvala, ovo nije zbogom već vidimo se kasnije. Vratiću se - rekao je legendarni defanzivac.

Utiske je potom sumirao i Florentino Perez, prvi čovek Real Madrida.

- Ramos će zauvek biti jedan od naših sjajnih kapitena. Zahvalan sam mu jer je klub učinio još većim i doprineo da se Realu još više dive širom sveta. Nije lak dan jer je Ramos bio neko zaista poseban za mene i zato što smo on i ja zajedno živeli i patili kroz istoriju Real Madrida. Nadam se da je Serhio srećan i da je svestan da će mu ovo uvek biti dom, legenda poput njega uvek će biti jedan od velikih ambasadora Madrida - rekao je predsednik Reala.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading