POTRESNO: Ovo su bile prve reči Eriksena kada su ga OŽIVELI - Danac saznao da mora na operaciju!

Autor:

Sport

17.06.2021

10:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Scena sa Evropskog prvenstva u kojoj lekari oživljavaju danskog fudbalera Kristijana Eriksena na terenu će ostati duboko urezana u fudbalskoj javnosti, a sada je doktor otkrio šta mu je as Intera rekao kada je otvorio oči!

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Fudbaleri Danske ukazuju pomoć Eriksenu

Doktor koji je oživeo Kristijana Eriksena posle srčanog zastoja je podelio sa svima ono što je izgovorio sjani vezista.

- Otprilike 30 sekundi kasnije, on je otvorio oči i mogao sam direktno da razgovaram s njim. To je bio vrlo dirljiv trenutak, jer su u takvim hitnim medicinskim situacijama u svakodnevnom životu šanse za uspeh mnogo manje. 

Jens Klejnfeld je otkrio da je zatim pitao Eriksena: "Pa, jesi li se vratio s nama?' a Eriksen je odgovorio: "Da, vratio sam se s vama. Za ime boga, imam samo 29 godina."

RepublikaFoto: Tanjug/AP

Danci su sada preko doktora reprezentacije Mortena Bosena objavili kako će Eriksenu biti ugrađen defibrilator, uređaj koji je obavezan za korišćenje nakon srčanog napada.

- Nakon serije pregleda srca, odlučeno je da Kristijan treba da ima uređaj za praćenje rada srca. Ovaj uređaj je neophodan nakon srčanog udara zbog poremećaja ritma. Kristijan je prihvatio ovu odluku i ona je došla uz potvrdio nacionalnih i međunarodnih specijalista koji su predložili isto. Molimo da Kristijanu i njegovoj porodici mir i privatnost- poručio je lekar Morten Bosen.

Na današnjoj utakmici Belgije i Danske, lopta će biti izbačena van terena u 10. minutu u znak podrške Kristijanu Eriksenu.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading