ŠOK NA EURO! UTAKMICA DANSKE I BELGIJE ĆE BITI PREKINUTA: Lukakua nisu pustili da poseti Eriksena!

Autor: Republika

Sport

17.06.2021

08:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Utakmica između Danske i Belgije u okviru 2. kola B grupe biće prekinuta u 10. minutu susreta, otkrio je napadač "crvenih đavola" Romelu Lukaku

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Lukaku prvi gol na EP posvetio Eriksenu

Reprezentativac Belgije Romelu Lukaku najavio je da će susret protiv Danaca biti prekinut u 10. minutu u čast Kristijana Eriksena. Najbolji fudbaler Danske se na prvom meču na EP, protiv Finske pre četiri dana, srušio na terenu usles srčanog udara, a saigrači i lekari su brzom reakcijom uspeli da mu spasu život.

 

Eriksen je odmah prebačen u bolnicu, gde se i sada nalazi i van životne opasnosti je. Njegov saigrač iz Intera Romelu Lukaku je prvi pogodak koji je postigao na Euro posvetio Eriksenu i to tako što je posle pogotka dotrčao do kamere i uzviknuo "Kris, volim te".

Sjajni napadač je otkrio da će navijači koji budu na tribinama na današnjem susretu imati priliku da pozdrave Eriksena ovacijama, jer će susret biti prekinut u 10. minutu, simbolično jer najbolji fudbaler Danse nosi dres sa brojem 10.

- U 10. minutu utakmice izbacićemo loptu iz igre i aplaudirati, to će biti naša poruka Krisu. Mnogi reprezentativci Belgije igrali su ili igraju sa njim i jako nas je pogodilo to što mu se desilo - rekao je Lukaku.

On je istakao i da je želeo da poseti klupskog saigrača u bolnici.

- Hteo sam da ga posetim, ali mi nisu dozvolili zbog kovid protokola. Uostalom, najbitnije je da Krisa što pre posete članovi njegove porodice, a mi ćemo se već videti. Baš malopre mi je poslao poruku da je dobro, a ja sam mu rekao da me nazove kad god poželi. Poslaču mu poruku neposredno pred utakmicu - istakao je napadač Intera i reprezentacije Belgije.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading