KATASTROFA TURAKA U BAKUU: Bejl zamalo TRAGIČAR, Remzi JUNAK - Vels na pragu osmine finala Evropskog prvenstva!

Autor:

Sport

16.06.2021

17:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Velika pobeda ostrvske reprezentacije.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Geret Bejl na meču Turska - Vels

Selekcija Velsa ostvarila je zlata vredan trijumf nad Turskom u Bakuu, u 2. kolu grupe A Evropskog prvenstva, rezultatom 2:0 (1:0).

Junak Velšana bio je 30-godišnji vezista Juventusa Remzi koji se maestralno snašao u 42. minutu postigavši vodeći pogodak, a precizan je bio i Roberts u petom minutu sudijske nadoknade. 

Prvo poluvreme proteklo je u odličnom ritmu, a obe selekcije su stvorile dosta prilika. Ipak, Ostrvljani su stigli do vođstva u 42. minutu, strelac je bio Aron Remzi, a asistent Geret Bejl.

Polufinalista prošlog Evropskog šampionata je u 61. minutu propustio najbolju moguću šansu da duplira vođstvo i već tada "overi" tri boda. Bejla je u kaznenom prostoru srušio Čelik, ali je as Reala pozajmljen Totenhemu na katastrofalan način izveo penal poslavši loptu daleko preko gola.

Samo nekoliko minuta kasnije, Burak Jilmaz, iskusni centarfor, propustio je veliku priliku da izjednači, ali je iz neposredne blizine velškog gola šutirao izuzetno neprecizno.

Do kraja susreta, Vels je uspao da postigne i drugi pogodak u dubokoj nadoknadi, posle kornera, čime je došao na korak od plasmana u osminu finala EURO.

Podsećanja radi, od 21 čas na programu je drugi meč u ovoj grupi, a na "Olimpiku" će snage odmeriti Italija i Švajcarska. 

Standings provided by SofaScore LiveScore

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading