TRILING NAPUŠTA MARAKANU: Terzić OTKRIO ko ODLAZI iz Zvezde?!

Autor: Republika

Sport

16.06.2021

19:12

Funkcioner crveno-belih otvorio karte pred letnji prelazni rok.

Starsport
Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić

Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić najavio je za "B92" da trojica mladih fudbalera imaju dozvolu za odlazak sa Marakane.

U pitanju su Veljko Nikolić, Njegoš Petrović i Željko Gavrić, a njih će srpski šampion prodati u slučaju adekvatne ponude.

- Pa možda jer naša najbolja 11-orka je zna se Sanogo i Kanga zadnji vezni i mladi igrači imaju zeleno svetlo u slučaju dobre ponude, a to su pre svega Njegoš Petrović, Veljko Nikolić i Željko Gavrić na kvalitet se to neće odraziti. Mi imamo tim, niko ne može da ode pre kraja kvalifikacija i Zvezda može biti samo jača - rekao je Terzić, a zatim je analizirao uticaj Evropskog prvenstva na prelazni rok.

Starsport
Petrović i Ivanić

Pa sigurno da EURO uslovljava dinamiku prelaznog roka, jer u Evropi zvanično počinje 1. jula, a sigurno se ništa neće dešavati dok se Evropsko prvenstvo ne završi i moramo biti strpljivi, malo se to poklapa sa našim početkom priprema, ali s obzirom na to da 21. jula imamo prvu utakmicu u drugom kolu... Mi imamo tim, nema šta da se uigravamo. Čekamo špica i nadam se da ćemo u 10 do 15 dana kompletirati - zaključio je Terzić.

Podsećanja radi, danas su promenjena pravila o tzv. bonus igračima u Superligi Srbije, o čemu više možete pročitati OVDE.

Komentari (0)

Loading