TIKET ZA EURO: Poklon kvota na Belgijance, GOLEADA u Bukureštu i Amsterdamu!

Autor:

Sport

17.06.2021

05:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo će zanimati kladioničare, slede naši predlozi za četvrtak.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Reprezentativci Belgije slave gol protiv Rusije

Danas su na programu tri meča na Evropskom prvenstvu, dva se igraju u sklopu grupe C, dok će u okviru grupe B snage odmeriti Danska i Belgija.

Duel se igra na stadionu "Parken" u Kopenhagenu, a kladionice smatraju da su Belgijanci blagi favoriti. Kvota na njih se kreće u rasponu od 2,10 do 2,20, a naš predlog je da to i iskoristite. Naime, Belgija ima moćan tim, sigurno je najkvalitetnija selekcija u grupi, o čemu svedoči i startni ubedljiv trijumf nad Rusima (3:0). Utakmica počinje u 18 časova.

Prethodno u Bukureštu od 15 sati igraju reprezentacije Ukrajine i Severne Makedonije. Imajući u vidu 1. rundu u prestonici Rumunije bi lako mogli da vidimo goleadu. Ukrajinci su pružili sjajan otpor Holandiji u Amsterdamu, a pali su tek u samoj završnici susreta kada su primili treći pogodak (2:3). Naše južne komšije su očekivano izgubile od Austrije sa 3:1, a mi verujemo da će doživeti i drugi poraz, uz golove. Naš predlog je da odigrate kombinaciju 1&3+ na Ukrajinu, a kvota je oko 2,80.

Veoma zanimljiv meč na programu je u 21 čas na "Johan Krojf areni", a Holanđani će dočekati Austrijance. Kvota na "lale" je od 1,70 do 1,80, dok slavlje Austrije plaća preko 5. Pored kvaliteta, i domaći teren je na strani Holandije, pa je naš savet da na ovu utakmicu odigrate kombinaciju 1&D2+ (1,90).

Ukrajina - Severna Makedonija 1&3+ 2,80

Danska - Belgija 2 2,15

Holandija - Austrija 1&D2+ 1,90

Ukupna kvota: 11,43

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading