NAREDNI POTEZ: Savo Milošević dobio NOVI KLUB, pa učinio LOGIČAN KORAK

Autor: Republika

Sport

16.06.2021

08:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Savo Milošević je doputovao u Ljubljanu i biće promovisan za novog stratega Olimpije.

RepublikaFoto: Starsport
Savo Milošević

Miloševića je dočekao Ranko Lončar, bliski rođak i saradnik predsednika kluba Milana Mandarića.

Tim pre što je Olimpija još u ponedeljak počela pripreme za sezonu u kojoj cilja povratak titule i plasman u grupnu fazu Lige konferencija. Već danas će saznati ime protivnika u drugom kvalifikacionu kolu, od kog se uključuje u takmičenje. A lista rivala ograničena je na sledeće klubove: pobednik dvomeča Dečić (Crna Gora) – Drita (takozvano Kosovo), Leceburg (Luksemburg) – Brejdablik (Island), La Fjorita (San Marino) – Birkirkara (Malta), Sfintul (Moldavija) – Partizani (Albanija), kao i poljski Pogon.

Miloševiću će posao u Olimpiji biti treći u trnerskoj karijeri, drugi samostalni. Dosad je radio kao asistent Branku Brnoviću u reprezentaciji Crne Gore i kao šef stručnog štaba Partizana, na čijoj klupi je zabeležio 43 pobede na 67 utakmica, uz 16 poraza i osam nerešenih rezultata. Od septmebra prošle godine i poraza od Vojvodine u Novom Sadu je u potrazi za novim angažmanom. I – našao ga je.

Savo Milošević će biti peti srpski trener Olimpije od raspada SFRJ, posle Milorada Kosanovića, Marka Nikolića, Ilije Stolice i Aleksandra Linte.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading