HAOS U FSS: Nova SMENA na pomolu, rešava se GORUĆI PROBLEM i dolazi SVETSKO IME!

Autor: Republika

Sport

15.06.2021

11:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odbor za hitna pitanja FSS-a namerava da na sutrašnjoj sednici smeni Milana Karadžića sa funkcije predsednika Sudijske komisije.

RepublikaFoto: Instagram.com/fudbalskisavezsrbije
Kuća fudbala u Staroj Pazovi

Kako saznaje "Mozzartsport", Karadžićev naslednik će najverovatnije biti Dejan Filipović, nekadašnji delilac pravde na domaćim terenima.

Na ovaj način, FSS namerava da sredi problem regularnosti i sumnjivih sudijskih grešaka zbog kojih je Srbija postala glavna tema u evropskim okvirima.

RepublikaFoto: Promo foto
Milan Karadžić

Iako su u Fudbalskom savezu Srbije želeli da vrate Milorada Mažića, da daju njemu u ruke vođenje svih poslova vezanih za sudije, on, ipak, neće preuzeti tu funkciju. Postoji namera da se mu se da uloga supervizora.  Tako ne bi bio stalno angažovan u FSS, ali bi, u neku ruku, nadgledao sve poslove vezane za suđenje.

Da podsetimo, trenutno je prvi čovek FSS-a nenad Bjeković posle previranja u kojima je Marko Pantelić smenjen sa mesta v.d. predsednika Saveza.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading