HOLENDER PRED START EP: Preteška grupa, ali potrudićemo se koliko možemo!

Autor:

Sport

15.06.2021

11:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Mađarske večeras kreću takmičenje na Evropskom prvenstvu, a boje naših suseda braniće i igrač Partizana Filip Holender.

RepublikaFoto: Starsport
Filip Holender

Mađare očekuje duel sa evropskim prvacima, Portugalcima. Pored toga očekuju ih i dueli sa Francuskom i Nemačkom.

Holender je svestan kakav posao čeka njegovu reprezentaciju.

- Preteška grupa. Svi znaju te ekipe, to su najbolje selekcije Evrope, čak i sveta. Reči su suvišne za kvalitet pomenutih ekipa. Tako se namestilo, mi ćemo da se potrudimo koliko možemo da uradimo bilo šta – rekao je Holender za Meridian sport.

Mađari će igrati pred punim stadionom u Budimpešti, što mnogo raduje ofanzivca Partizana.

- Još mi je čudno otkad znam da će biti pun stadion na našim utakmicama. Koliko god da smo srećni zbog Evropskog prvenstva, koliko god da je čast i privilegija igrati, još više smo srećniji svi zbog navijača što će biti na stadionu. Biće pun stadion, skoro 70.000 ljudi, tako da je neko duplo zadovoljstvo jer znamo svi šta je bilo u prethodnih godinu i po dana. Presrećan sam zbog toga, uzbuđen sam i jedva čekam da vidim i da osetim tu atmosferu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading