OD ZATVORA DO EURA: Bio je OPTUŽIVAN za ORGIJE sa Tijanom Ajfon, a sada sudi na prvenstvu Starog kontinenta!

Autor:

Sport

15.06.2021

11:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slovenački sudija Slavko Vinčić delio je pravdu na meču prvog kola grupe E između Španije i Švedske.

RepublikaFoto: Tanjug/AP/ST/V. LUKIĆ
Tijana Ajfon i Slavko Vinčić

Vinčić uživa veliko poverenje od strane UEFA, a prošle godine bio je u centru velikog skandala.

On je krajem maja 2020. godine priveden zajedno sa Tijanom Ajfon u aferi "Kristal".

Vinčić je bio na "zabavi" u Suvom Polju kod Bijeljine, a policija je tada privela 36 osoba. Prilikom pretresa pronađeno je 10 pištolja, 14 paketića kokaina, devet tableta medicinske droge, tri pancira, više mobilnih telefona i laptopova i više od 10 hiljada evra.

Slovenac je tvrdio da nije učestvovao u orgijama sa Tijanom Ajfon, kao i da se tu slučajno našao u pogrešno vreme. Vinčić je ispitan kao svedok, a sa uhapšenima prema njegovim navodima nija imao ništa.

- Slučajno sam se našao na tom ranču. Imam svoju firmu i bio sam u Bosni i Hercegovini na poslovnom sastanku. Prihvatio sam poziv na ručak i to se pokazalo kao moja najveća greška. Žalim. Sedeo sam za stolom sa društvom, odjednom je došla policija i dogodilo se što se dogodilo. Nemam nikakve veze sa grupom koja je uhapšena i privedena, a tako ni moji poslovni partneri - pravdao se Vinčić.

Godinu dana kasnije Vinčić je zablistao na startu Evropskog prvenstva, što je jasan signal da mu skandal iz maja prošle godine nije puno poremetio sudijsku karijeru.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading