BRUKA I SRAMOTA: Hrvati NAMERNO izgubili od Engleza da bi u osmini finala dobili lakšeg rivala?!

Autor:

Sport

15.06.2021

09:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Engleska je na Vembliju savladala Hrvatsku sa 1:0 u prvom kolu grupe D Evropskog prvenstva.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Slavlje Rahima Sterlinga posle pobednogosnog pogotka protiv Hrvatske

Englezi su slavili golom Sterlinga i tako upisali velika tri boda na startu turnira. Sa druge strane Hrvati su odigrali katastrofalan meč u kojem nisu uspeli da stvore nijednu ozbiljnu priliku.

Mnogi su bili iznenađeni partijom vicešampiona sveta, ali posle izjave njihovog selektora Zlatka Dalića, sve je jasno. Kockasti nisu ni planirali da pobede Engleze kako bi u nok-aut fazi dobili lakšeg rivala.

Naime, prvoplasirani iz D grupe će u osmini finala igrati protiv drugoplasiranog iz grupe smrti u kojoj se nalaze Francuska, Portugal, Nemačka i Mađarska. Ispada da je bolje biti na drugoj poziciji u grupi, kako bi se izbegle aždaje u osmini finala, a toga je svestan i sam Dalić.

Da nam je neko pre početka meča rekao da ćemo izgubiti 1:0 od Engleske, mi bismo to prihvatili. Prvo mesto u grupi donosi težeg protivnika. Nismo ni želeli da budemo prvi. Nismo kalkulisali, ali sada je tako kako je. Nismo igrali dobro protiv Engleske i moramo da prihvatimo našu trenutnu situaciju – rekao je Dalić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading