SLAVNI ŠMAJHEL OTKRIO ISTINU: UEFA ih je naterala da se vrate na teren posle incidenta sa Eriksenom!

Autor:

Sport

14.06.2021

13:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Legendarni golman Peter Šmajhel, otac trenutnog čuvara mreže Danske Kaspera Šmajhela, rekao je da su fudbaleri bili praktično ucenjeni da igraju posle nemilih scena u Kopenhagenu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Detalj kada Eriksena iznose sa stadiona

Fudbalska javnost je bila u šoku dešavanjima na stadionu "Parken" posle pada Kristijana Eriksena koji je pukom srećom preživeo, a ono što je usledilo je takođe malo ko očekivao.

Naime, Danci i Finci su se vratili na teren i odigrali meč u kome su Finci slavili sa 1:0.

Prve informacije su govorile da je to to međusobni dogovor igrača, ali izgleda da to nije istina...

- Video sam zvaničnu izjavu iz UEFA da su oni poštovali odluku igrača, da su igrači insistirali da igraju - i zasigurno znam da to nije istina- jasno je poručio Šmajhel.

Peter Šmajhel

- Ili oni tako ne vide istinu... UEFA im je dala tri opcije - prva da igraju odmah i da se posle pauze odigra preostalih 50 minuta utakmice. Druga je bila da se utakmica igra sutradan od 12 časova i da završe preostalih 50 minuta, dok je treća bila da predaju meč- iznenadio je Šmajhel i goste u studiju brutalnom odlukom UEFA.

- Da, ako odbiju jednu od dve opcije - izgubili bi 3:0- zaključio je Šmajhel i rekao da mu se čini da to ne deluje baš kao izbor igrača.

Samo sat vremena pošto je Kristijan Eriksen bio na korak od smrti, njegovi prijatelji, saigrači, morali su da istrče na teren i igraju utakmicu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading