Stolica: Znamo kako protiv evropskog Partizana!

Autor:

Sport

28.11.2017

22:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener fudbalera Voždovca Ilija Stolica čestitao je Partizanu prolazak u drugu fazu Lige Evrope, ali i izjavio da njegovi fudbaleri znaju put do dobrog rezultata u sudaru sa srpskim šampionom u 19. kolu Supre lige.

RepublikaFoto: Starsport
Stolica očekuje dobar duel između njegovog kluba i Partizana

Voždovac na svom terenu u sredu od 16 časova dočekuje Partizan, a "Zmajevi" su u prvom delu sezone savladali srpskog šampiona u Humskoj 1:3.

- Interesantan meč je pred nama, to je sigurno. Želim da iskoristim priliku da čestitam Partizanu na fenomenalnom uspehu, ne samo za njih, već i za sve nas koji igramo Superligu, jer je to pokazatelj da ono što se igra kod nas može da se izmeri na evropskom tržištu. Čestitam im od srca -  rekao je Stolica.

Voždovac je u prvom ovosezonskom okršaju sa Partizanom slavio rezultatom 3:1 i Stolica se nada da bi njegova ekipa mogla da ponovi dobro izdanje iz Humske.

- Dočekujemo šampiona, evropski Partizan. Uloga favorita je na njihovoj strani. Mi ćemo znati kako da ih dočekamo na pravi način. Na terenu ćemo pružiti ono što se od nas očekuje. Mislim da već imamo svoju prepoznatljivu igru. Jednom smo uspeli da uradimo neke stvari protiv Crvene zvezde i Partizana, tako da se nadam da ćemo umeti to da ponovimo. Partizan na svakom mestu ima po dva podjednako dobra igrača, znaće da to zarotira i izađe sa najjačim mogućim sastavom. Sutra očekujem svež i veoma motivisan Partizan - konstatovao je Stolica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading