TRANSFER LETA? EKSPLOZIJA U HUMSKOJ: Partizanu STIŽE 10.000.000 evra?

Autor:

Sport

11.06.2021

07:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo je udarna tema na Pirinejskom poluostrvu.

RepublikaFoto: Starsport
Stadion Partizana

Almerija je odredila cenu za napadača Umara Sadika koga u predstojećem letnjem prelaznom roku neće prodati za manje od 25 miliona evra, prenose mediji na Pirinejima.

Ovo može biti odlična vest za Partizan koji, prema rečima ljudi iz Humske, ima pravo na 40% od narednog transfera Nigerijca, što će biti suma od oko deset miliona evropskih novčanica.

Sve je u rukama mog menadžera, on razmatra šta je najbolje za mene, potpuno sam miran kada je ta tema u pitanju - poručio je Sadik na pitanje o odlasku iz redova kluba iz Segunde.

RepublikaFoto: Starsport
Prodaja Sadika puni kasu u Humskoj?

Pomenuta cifra je previsoka za Sevilju koja je, za sada, odustala od kupovine Sadika, ali se situacija može promeniti odlaskom El Nezirija iz Andaluzije.

Podsećanja radi, Umar Sadik (24) odigrao je sjajnu sezonu u dresu Almerije za koju je na 38 ligaških utakmica postigao 20 golova, a statističkom učinku je pridodao još dva pogotka u Kupu kralja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading