ZVEZDA OSTALA KRATKIH RUKAVA: Crveno-beli MENJAJU PLAN, Dejan Stanković pronašao opciju za NAPAD!

Autor:

Sport

10.06.2021

20:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crvena zvezda je i dalje u potrazi za rešenjem u napadu za narednu sezonu i novi pohod na Evropu, ali izgleda da su obe potencijalne opcije već otpale!

RepublikaFoto: Starsport
Dejan Stanković

Trener crveno-belih Dejan Stanković želi da ima kompletan tim, a gorući problem u Zvezdi je mesto standardnog napadača.

Nakon najava da bi Prijovića mogao na Marakanu, ili Aleksandar Pešić, kako javlja "Telegraf" od tih transfera u ovom momentu neće biti ništa. Razlog su plate koje Zvezda u ovom momentu ne može da priušti.

To Zvezdi ne ostavlja puno prostora za manevar jer i finansije, kao u većini klubova u svetu, posle pandemije nisu nešto čime se mnogi mogu pohvaliti. Zato će Dejan Stanković potražiti rešenje u dosadašnjem adutu – Dijegu Falćineliju, kojeg crveno-beli sada ipak žele da otkupe od Bolonje, iako su povremeno skeptični.

RepublikaFoto: Starsport
Dijego Falćineli

Još prošlog leta kada je Italijan dolazio na pozajmicu na Marakanu, dogovoreno je da Zvezda ima pravo otkupa i to po relativno povoljnim uslovima, milion evra obeštećenja, na tri rate, koje bi otplaćivala u naredne tri godine.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading