BOMBA: Andrija Živković POTPISUJE ugovor života!

Autor:

Sport

10.06.2021

18:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski fudbaler Andrija Živković se konačno vratio na fudbalski kolosek u dresu PAOK-a, a nekadašnji as Partizana će biti nagrađen za partije iz minule sezone!

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Andrija Živković

Kako javljaju grčki mediji, Živković je igrač kojem je namenjena važna uloga u predstojećoj sezoni, a produžetak ugovora sa Sbinom postao je goruća tema u taboru grčkog velikana.

Živković je u septembru prethodne godine potpisao ugovor na dve godine, pa aktuelno leto čelnicima PAOK-a donosi obavezu da razreše status veznog igrača kako Solun ne bi napustio naredne godine kao slobodan igrač.

U nameri da sa srpskim fudbalerom ostvare saradnju na duže staze crno-beli su spremni da odreše kesu i da 14 golova i osam asistencija na 42 susreta nagrade znatno boljim uslovima od aktuelnih.

Ofanzivac bi, kako tvrde Grci, trebalo da dobije maksimalnu platu predviđenu budžetom za narednu sezonu, čime bi se Živković pridružio najplaćenijim zvedama kluba.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading